Om C2HundeVagt

Hos C2HundeVagt har vi specialiseret os i runderings vagter med hunde. Dvs. at vi kan afpatruljere (rundere) større og mindre områder og holde tyveknægte og ballademagere væk med forholdsvis få midler.

Den præventive effekt med en hundevagt er stor, og det er sjældent, at vi kommer I direkte konfrontation med tyve og ballademagere.

C2HundeVagt startede i 2011 – og har en filosofi om, at vagt ikke drejer sig om hård og "brovtende" adfærd, men mere om fornuftig og inteligent vurdering af situationen. Vi forsøger altid dialog frem for magtanvendelse. Vi sætter en ære i at kunne tale med både "Hr. og Fru Jensen" samt med den potentielle tyveknægt.

De 2 indehavere af C2HundeVagt har begge flere års erfaring i Vagttjenesten. Begge har været ansat i flere af de etablerede vagtfirmaer, og har begge erfaringer i runderinger, firma-runderinger, alarmkørsel, butiksvagt m.m.

Vores vagter er uddannet som vagtfunktionærer og er godkendt af politiet. Hundene er uddannede brugshunde og godkendte inden de benyttes i vores arbejde.